Welkom bij de Healing Lovers! Wij zijn Andrew Verberk (40) & Lieske Scholtus (39) en hoewel wij elkaar al jaren kennen, hebben we pas sinds 2022 een liefdesrelatie. Voor ons gevoel hadden wij allebei eerst onze eigen wonden te helen en innerlijk werk te doen om zo tot het bewust-zijn te komen waarmee nu samen zijn en samen leven.

Dit schrijven we nu in een paar zinnen, maar dit waren langdurige, pijnlijke en zware processen en lessen die we beide los van elkaar hebben doorstaan. Alleen al op het vlak van de liefdesrelatie hebben we allebei het nodige meegemaakt. Bindingsangst, verlatingsangst, codependentie/ongezonde afhankelijkheid, belemmerende patronen en dergelijke zorgden voor slopende ruzies en andere destructieve dynamieken. Allebei hebben we dit uiteindelijk aangegrepen om onze wonden, blokkades en patronen aan te kijken en te helen.

Aan het begin van onze relatie waren we even in de illusie dat we er helemaal vrij van waren, maar helaas bleek dat niet waar. Ook wij triggeren elkaar regelmatig de pan uit en dan worden soms die oude wonden opengerukt. Het grote verschil is wel dat we zoveel hebben geleerd van ons verleden dat we én veel meer bewust zijn van wat er gebeurt én de zelfreflectie hebben om ons eigen aandeel te zien én het commitment om elke trigger aan te grijpen als kans om weer een stukje van onze wonden te helen.

Ondertussen zijn we ook ontzettend gelukkig, want zo lang we ‘er niet af liggen’ stroomt het geweldig tussen ons en in ons (bonus)gezin en in onze gezamenlijke business. We hebben dezelfde zielsmissie en we voelen ons zo dankbaar dat we deze samen via Healing Lovers op de wereld mogen zetten.

De naam Healing Lovers

De naam Healing Lovers heeft voor ons vele prachtige betekenissen:

Wij helen onszelf, dus we zijn lovers die helende zijn.
Wij helen anderen, dus we zijn lovers die anderen helpen helen.
Wij helen andere lovers, dus we zijn lovers die andere lovers helpen helen.

Lovers is hierbij te lezen als koppel, maar uiteraard ook als individuele liefdeswezens.

Daarnaast verwijst de naam ook naar de 144.000 zielen zie nu op aarde zouden zijn, allen volop bezig met hun helings- en ascensieproces (en waarbinnen veel koppels ontstaan). Dat zijn allemaal healing lovers.

Healing lovers zijn bewuste prachtige zielen die hun helingsproces omarmen. Voor zichzelf, voor de liefde en voor de (nieuwe) aarde. Wij houden van heling (dus we zijn letterlijk healing lovers ?), omdat het de weg is naar heelheid, vrijheid, diepe verbindingen en onvoorwaardelijke liefde.

Word jij hier ook blij van, verbind dan met ons en andere healing lovers, want hoe meer we samen verbinden, hoe meer impact we maken voor onszelf, elkaar en de nieuwe wereld.

Wat wij bijdragen als healing lovers

Via onze activiteiten willen wij bijdragen aan een bewustere en liefdevollere (nieuwe) wereld. Voornamelijk door onszelf en ons helingsproces te laten zien (ook de kwetsbare, rauwe en donkere kant ervan). Om zo anderen te inspireren en te ondersteunen om mee dit mooie pad van heling op te gaan.

Onze persoonlijke verhalen via podcast en blogs

Zo delen wij via onze dagelijkse Bedroom Talks op Spotify onze dierbare slaapkamergesprekjes met wie wil meeluisteren. We uiten onze gevoelens en praten over wat ons bezig houdt. We kijken terug op onze irritaties, conflicten, doorbraken en mooie momenten. Kwetsbaar, rauw en intiem.

Ook op facebook en instagram delen we onze eerlijke verhalen over onszelf en onze liefdesrelatie.

Healing lovers online trainingen

Alle kennis, ervaringen & tools die van ons van waarde zijn (geweest) hebben wij opgenomen in onze online trainingen:

Onze ervaring

Lieske

Lieske Scholtus Healing Lovers

Opgeleid als communicatie-wetenschapper, heb ik jarenlang als communicatieadviseur en leidinggevende gewerkt in een groot ziekenhuis. Na mijn scheiding heb ik een carriereswitch ingezet, omdat ik directer met mensen wilde werken en mijn (levens)ervaring wilde gaan gebruiken om andere mensen te helpen met innerlijk werk en helingsprocessen. Na mijn opleiding Outdoor lifecoaching (natuurcoaching, wandelcoaching) ben ik voor mezelf begonnen als vrouwencoach en relatietherapeut. Ook heb ik diverse specialisaties gevolgd zoals traumacoaching, innerlijk kindwerk, opstellingen, voice dialogue, body drum release, relatiecoaching, loopbaancoaching, missiecoaching en EFT (relatie)therapie. Met zowel Andrew als mijn vorige partner heb ik stellen begeleid tijdens privé relatieweekenden.

Andrew

Andrew Verberk Healing Lovers

Ik ben van thuis uit een techneut en ik heb 20 jaar diverse technische functies uitgevoerd. In de eerste 33 jaar van mijn leven heb ik een bijzonder uitdagend pad gelopen met als bron mijn jongere jaren, daarin heb ik de nodige trauma’s opgelopen die mij bleven achtervolgen. In combinatie met mijn hoog-sensitiviteit leidde dit tot twee zware burn-outs. Na een mislukte zelfmoordpoging en een bijna-dood-ervaring begon voor mij in 2016 mijn ‘tweede leven’. Terug naar het werk en mijn oude (party)leven wat ik had, zat er niet meer in. Ik ben mijn helingsproces aangegaan en alles wat mij heeft geholpen om mezelf te ‘helen’ en in mijn goddelijke (mannelijke) kracht te gaan staan, zit in mijn rugzak en dit geef ik graag door via mannenwerk (Selfmade King ceremonie).

Als je blij wordt van wat wij doen, verbind dan met ons en andere healing lovers, via onze kanalen. Want hoe meer we samen verbinden, hoe meer impact we maken voor onszelf, elkaar en de nieuwe wereld.

Heb je vragen, opmerkingen of interesse, dan verwelkomen wij heel graag jouw bericht. We lezen en antwoorden je altijd.

Liefs,
Andrew & Lieske

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00