Healing lovers solo retreat

2 dagen vertragen, loslaten, helen en thuiskomen bij jezelf. Na onze eigen weg van heling en innerlijk werk te hebben afgelegd, bieden wij jou een veilige en intieme setting om helemaal jezelf te zijn, in contact te komen met je hart, blokkades in jezelf te helen en de liefde voor jezelf volledig toe te laten.

Het solo retreat is volledig op maat, afgestemd op jouw wensen en wat jij nodig hebt voor jouw volgende stap.

Wij bieden jou de veilige en liefdevolle bedding om te Zijn en te helen en waarin je kunt ervaren dat alles in jezelf zit om gelukkig te zijn en (zelf)liefde te voelen.

Solo retreat
Solo retreat zeeland

Voor wie
Onze solo healing retreats zijn voor bewuste mannen en vrouwen die verlangen naar meer (zelf)liefde en die hun helingsproces omarmen, voor een diepere verbinding met zichzelf en hun geliefden. Die de moed hebben om blokkades in zichzelf aan te kijken en te doorbreken. Die net als wij geloven dat (terugkerende) problemen in het leven en relaties symptomen zijn van dieperliggende blokkades, pijn en wonden uit het verleden die gezien en geheeld willen worden. Het is fijn als je ervaring hebt met innerlijk werk en persoonlijke ontwikkeling, belangrijker is het dat je het commitment hebt om je over te geven aan ons en aan het proces en de moed, kwetsbaarheid en zelfreflectie om diep in jezelf te willen kijken.
Het is fijn als je niet ‘vies’ bent van spiritualiteit. Wij zijn best nuchter en down-to-earth en tegelijk houden we van ceremonie en werken we met ‘energie’. Je hoeft hier niet in te geloven om het toch te laten werken, maar als je hier niets mee hebt, kan het wat zweverig overkomen 😉

Wat we gaan doen

Samen met jou geven we vorm aan de dagen. Na het eerste telefonisch contact ontstaat bij ons meestal wel een idee van de invulling en graag laten we ook ruimte om tijdens het retreat in het moment iets te laten ontstaan, zowel vanuit jou als vanuit ons. Wat we van jou vragen is dat je je volledig overgeeft aan het proces en aan wat wij je aanreiken. 

Wij zetten als koppel voor jou een krachtig helend veld neer vanuit onze onvoorwaardelijke liefdesstroom en mannelijke & vrouwelijke energie.
Wij zijn volledig aanwezig bij jou en bieden je onze liefdevolle en veilige bedding om helemaal jezelf te zijn en wij ondersteunen jou bij het ontladen, helen, doorbreken en transformeren wat op dat moment nodig is voor jouw helingsproces.
Ook triggeren, spiegelen en ‘prikken’ we hier en daar graag om beweging te brengen in dat wat vast lijkt te zitten.

Zo kan het solo healing retreat er bijvoorbeeld uit zien:

Dag 1: wij ontvangen je ‘s ochtends in de yurt waar jij ook overnacht. Daar creëren wij onze ‘sacred space’ voor de twee dagen.
We landen samen en er is ruimte om te delen en verbinden. Mogelijk ontstaat er een vuurceremonie om te bekrachtigen wat je wilt loslaten en juist toelaten.

Hierna is er ruimte voor bijvoorbeeld een opstelling, natuurcoaching, ademwerk en/of Core Wounds Release.

In de loop van de dag gaan we ons voorbereiden op de light-of-soul-ceremonie in de avond waarbij we plantmedicijnen (meestal in lage dosis) delen om jouw proces te verdiepen, vanwege de helende en bewustzijnsverruimende werking van de plantjes. Tijdens de ceremonie kunnen we je uitnodigen voor een verbonden ademsessie om ‘oude shit’ en blokkades te ontladen en te helen.

Dag 2: deze dag staat in het teken van de zweethutceremonie die wij inzetten als tool om nog verder in overgave te gaan, los te laten wat niet meer dient, patronen te doorbreken en om alles te integreren.

Tussendoor is er alle ruimte voor ontspanning, Zijn, rust, verstilling en vertraging. Daardoor kan dat wat we ‘doen’ nog dieper doorwerken en integreren.

Voorbeelden van werkvormen

Hieronder lees je een aantal voorbeelden van werkvormen die we tijdens het retreat kunnen inzetten.

Emotioneel lichaamswerk
Emotioneel lichaamswerk helpt je bewust te worden van je lichaamssignalen en gevoelswereld. Het draagt bij aan een dieper contact met jezelf en het beter kunnen uiten van je emoties. Gevoelens uiten zich als sensaties in je lichaam (zoals de knoop in je maag, de brok in de keel, vlinders in de buik) en het in contact staan met deze gevoelens en deze inbrengen in verbinding met een ander, is wat ons betreft de sleutel naar een gelukkig leven én een gelukkige relatie. Een speciale vorm van emotioneel lichaamswerk is de energetische body drum release

Energiewerk
Als de energie in onszelf stromend is, we geaard zijn én in verbinding/alignment met ‘boven’, dan stroomt er een energie van onvoorwaardelijke liefde door ons heen die helend kan zijn. Als wij samen zijn, versterken wij dit bij elkaar. Wij fungeren dan als doorgeefkanalen en deze energieoverdracht kan van alles initiëren en triggeren. Dat wat zich dan laat zien, gaan we mee werken en zo kan diepe heling plaatsvinden. Dit proces vindt vanzelf plaats als jullie in ‘ons veld’ aanwezig zijn en verdiept de oefeningen die jullie doen. Soms zetten we het actief in, bijvoorbeeld als er tijdens een oefening een blokkade vast lijkt te zitten of om je te helpen meer aanwezig te zijn in je lichaam. Als je het goed vindt, kunnen we je dan aanraken en zo de energie gericht doorgeven.

Ademwerk
Ademen is medicijn en daarom zetten we dit op verschillende manieren in tijdens het retreat. Je adem houdt je in het hier en nu. Tijdens een raking helpt het ‘er doorheen ademen’ om bij het gevoel te blijven en deze te ontladen in plaats van vast te zetten. Vaak doen we een verbonden ademsessie waarmee je vastzittende emoties en trauma’s kunt ontladen en diep in jezelf kunt thuiskomen. 

Traumawerk
Met traumawerk gaan we ervan uit dat de triggers die je nu in je leven ervaart, hun oorsprong vinden in pijn die je in het verleden hebt opgelopen. Via traumawerk maken we contact met deze oude pijn en ontladen deze, zodat de vastgezette energie weer kan gaan stromen en de wond heelt. 

Core Wounds Release
Dit is een werkvorm waarbij we via een opstelling jouw wonden en trauma’s een plek geven die ten grondslag liggen aan de uitdagingen die je nu in je leven ervaart (en in je liefdesrelatie). Deze wonden gaan we helen, we doorbreken de patronen die door deze wonden zijn ontstaan en we leren je hoe je met triggers in je dagelijks leven om kunt gaan om zelf dit helingsproces verder voort te zetten. Op de website van Lieske kun je meer lezen over deze werkvorm.

Zweethutceremonie
De zweethutceremonie is een oeroud helings- en reinigingsritueel en voor ons een geweldige tool om je proces te verdiepen en in te integreren. Het is meer dan alleen zweten, het draagt bij aan overgave, loslaten, doorbreken van patronen en integratie van jouw heling en processen. De vorm die wij inzetten is uniek, zowel hoe wij het vormgeven qua ceremonie en inhoud als ook de kleinschaligheid. Je zit alleen met ons in de hut en dat zorgt ervoor dat het alleen draait om jou en het medicijn van de stenen volledig aan jou toekomt. Lees meer over de zweethutceremonie >>

Light-of-Soul-ceremonie
In ceremonievorm delen wij graag (meestal in lage dosis) één of meerdere plant spirits/teachers die bijdragen aan verdieping van jouw proces en het verder openen van je hart.

Privé retreat – ervaringen 💕

Ik heb 2 dagen mogen “genieten” van een bijzonder retreat bij en met 2 heel bijzondere mensen. Ik werd helemaal gezien, mocht zijn wie ik was op dat moment. Mijn behoefte werd gezien en geaccepteerd. Alleen reflectie op enkele momenten, waar ik op dat moment  voor openstond.

De zweethut was een heel bijzondere ervaring, ik mocht meedoen in de opbouw (ceremonieel) en dit gebeurde met volle aandacht. Het gebeuren in de zweethut was voor mij heel louterend en wederom heel bijzonder.
Ook daarin werd ik helemaal vrij gelaten, in alle dankbaarheid.

Nogmaals 2 heel bijzondere mensen, waarin ik ook een heel liefdevolle relatie mocht zien.

B

Lees hier alle ervaringen met onze healing lovers retreats.

Praktisch over het solo retreat

Locatie
Onze retreats vinden plaats in Zeeland, op de Kunstwei te Wolphaartsdijk (naast Goes), in de grijze yurt en de laatste dag op de zweethutplek.

Overnachting & verzorging
Je overnacht in de yurt. Wij verblijven zelf in onze camper, dus buiten het ‘werk’ om, heb je lekker de ruimte voor jezelf.
Wij verzorgen elke dag een gezonde biologische reinigende home-made maaltijd. Ook zorgen wij voor thee, (gefilterd) water, fruit en gezonde tussendoortjes.
Vanwege de ceremonies op beide dagen en het diepe proceswerk, adviseren we om verder niet of alleen licht te eten.

Beschikbare data
In de oneven weken hebben wij vaak ruimte op donderdag, vrijdag en soms zaterdag.

Deze data hebben wij nog vrij in de komende periode:
3,4 februari (bezet)
2, 3 maart (bezet)
16, 17 maart (bezet)
30, 31 maart (bezet)
13, 14 april
23, 24 april
25, 26 april
11, 12 mei
27, 28 mei (bezet)

Andere data in overleg mogelijk.

Investering
Wat je ontvangt:

  • Onze onbeperkte begeleiding tijdens het retreat. 
  • 1 overnachting in de yurt.
  • Op beide dagen een biologische gezonde home-made maaltijd. 
  • Plantmedicijnceremonie.
  • Zweethutceremonie.
  • Onbeperkte nazorg na het retreat via app, mail en bellen. 
  • Audio-training ‘Heel jezelf’ t.w.v. €222,-.
  • Audio-training ‘Heel je relatie’ en ‘Heel je seksualiteit’ t.w.v. €333,-.

Voor alle aandacht, tijd en energie die wij jou geven en de kosten die wij maken, ontvangen wij graag €1222,-.

Mocht dit bedrag de enige belemmering voor je zijn en voel je verder een ‘ja’, dan nodigen wij je alsnog van harte uit om contact op te nemen. Wellicht komen we tot een andere uitwisseling die ook kloppend voelt voor ons allemaal. 

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00