Healing lovers retreat voor bewuste koppels

3 dagen samen weg: vertraging, heling & verbinding. Samen Zijn, thuiskomen bij jezelf en bij elkaar en je overgeven aan een reis in jezelf en samen.  

Het retreat is volledig op maat, afgestemd op wat jullie wensen en nodig hebben. Centraal staat het helen van blokkades die nu een diepe verbinding met jezelf en met elkaar in de weg zit.

Wij zetten in op een mix van diep proceswerk, ontspanning, humor, ceremonie en nuchterheid. Intens en spiritueel als dat nodig is, licht en down-to-earth als dat kan 😊

Prive relatieweekend retreat
Relatieweekend

Voor wie
Onze healing lovers retreats zijn voor bewuste koppels die de verbinding met zichzelf en elkaar willen verdiepen. Die net als wij geloven dat een gelukkige relatie begint bij jezelf, hoe cliché ook. Dat eventuele problemen in de relatie symptomen zijn van dieperliggende blokkades, pijn en wonden uit het verleden die gezien en geheeld willen worden. Voor koppels die allebei de moed hebben om die blokkades in zichzelf aan te kijken en te doorbreken. Individuele heling brengt je een gezonder fundament in jezelf en dat neem je mee naar het fundament van je relatie. Het is fijn als jullie ervaring hebben met innerlijk werk en persoonlijke ontwikkeling, belangrijker is het dat jullie allebei het commitment hebben om je over te geven aan ons en aan het proces en de moed en zelfreflectie om diep in jezelf te willen kijken. Volledig kwetsbaar durven zijn – in alle veiligheid – door dat proces in jezelf ook te laten zien aan ons en je geliefde. 
Het is fijn als jullie niet ‘vies’ zijn van spiritualiteit. Wij zijn best nuchter en down-to-earth en tegelijk houden we van ceremonie en werken we met ‘energie’. Je hoeft hier niet in te geloven om het toch te laten werken, maar als je hier niets mee hebt, kan het wat zweverig overkomen 😉

Voor wie misschien niet
Wij bieden geen traditioneel relatietherapie weekend waarbij gespreksbegeleiding centraal staat. Heel behulpzaam in sommige gevallen, wij werken echter liever op de diepere laag onder de ‘verhalen’. Verhalen mogen wel onderdeel zijn van het retreat, graag gebruiken we deze om mee te ‘werken’. Wat we hiermee bedoelen, kun je eigenlijk alleen maar komen ervaren 😊.
Het is ook geen relatieweekend waarbij jullie beter leren communiceren. Communicatie komt wel aan bod, maar dan ook weer door ermee te ‘werken’. Als er veel oud zeer dwars zit tussen jullie, dan is het wellicht beter om eerst naar een reguliere relatietherapeut te gaan. Tenzij jullie allebei beseffen dat de sleutel in jezelf zit en jullie bereid zijn die te zoeken en te gaan gebruiken. Dan zijn jullie meer dan welkom. Vooraf krijgen jullie toegang tot onze audio-trainingen ‘Heel jezelf’ en vanaf 1 mei ‘Heel je relatie & seksualiteit’. Dit is ter voorbereiding, zodat we tijdens het retreat ruimte hebben om de diepte in te gaan. Ook na het retreat zijn deze trainingen een manier om zelf jullie helingsproces voort te zetten.

prive relatieweekend

Wat we gaan doen

Samen met jullie geven we vorm aan de dagen. Na het eerste telefonisch contact ontstaat bij ons meestal wel een idee van de invulling en graag laten we ook ruimte om tijdens het retreat in het moment iets te laten ontstaan, zowel vanuit jullie als vanuit ons. Wat we van jullie vragen is dat jullie je volledig overgeven aan het proces en aan wat wij jullie aanreiken. 

Wij zetten als koppel voor jullie een krachtig helend veld neer vanuit onze onvoorwaardelijke liefdesstroom en mannelijke & vrouwelijke energie.
Wij zijn volledig aanwezig bij jullie en bieden jullie onze liefdevolle en veilige bedding om helemaal jezelf te zijn en je over te geven aan dat wat nodig is voor je eigen helingsproces en voor jullie samen.
Dat wat wij intuïtief en in volledige afstemming aanreiken, helpt jullie om te ontladen, helen, doorbreken en transformeren wat op dat moment nodig is voor jezelf en elkaar, om de verbinding met jezelf en tussen jullie te verdiepen.
Ook triggeren, spiegelen en ‘prikken’ we hier en daar graag om beweging te brengen in dat wat vast lijkt te zitten.

Zo kan het prive relatie retreat er bijvoorbeeld uit zien:

Dag 1: wij ontvangen jullie ‘s middags in de yurt waar jullie ook overnachten. Daar creëren wij onze ‘sacred space’ voor de drie dagen.
We landen samen en er is ruimte om te delen en verbinden. Mogelijk ontstaat er een vuurceremonie om te bekrachtigen wat jullie willen loslaten en juist toelaten.

Daarna gaan jullie een verbonden ademsessie doen in ons helende veld, waarbij we jullie begeleiden met energiewerk en emotioneel lichaamswerk voor het loslaten, ontladen en helen van ‘oude shit’ en blokkades om zo dieper thuis te kunnen komen in jezelf en bij elkaar.

Dag 2: overdag is er ruimte voor dat wat zich wil ontvouwen. Bijvoorbeeld samen wandelen, dansen, meditatie, 1 op 1 (relatie)coaching, 2 op 2 werk, Core Wounds Release, verbindingsoefeningen, ontspanning, stilte, sharing.

In de loop van de dag gaan we ons voorbereiden op jullie light-of-soul-ceremonie in de avond waarbij we plantmedicijnen (meestal in lage dosis) delen om jullie proces te verdiepen vanwege de helende en bewustzijnsverruimende werking van de plantjes.

Dag 3: deze dag staat in het teken van de zweethutceremonie die wij inzetten als tool om nog verder in overgave te gaan, los te laten wat niet meer dient, patronen te doorbreken en om alles te integreren.

Tussendoor is er alle ruimte voor ontspanning, (samen) Zijn, rust, verstilling en vertraging. Daardoor kan dat wat we ‘doen’ nog dieper doorwerken en integreren.

Voorbeelden van werkvormen

Hieronder lees je een aantal voorbeelden van werkvormen die we tijdens het retreat kunnen inzetten.

Emotioneel lichaamswerk
Emotioneel lichaamswerk helpt je bewust te worden van je lichaamssignalen en gevoelswereld. Het draagt bij aan een dieper contact met jezelf en het beter kunnen uiten van je emoties. Gevoelens uiten zich als sensaties in je lichaam (zoals de knoop in je maag, de brok in de keel, vlinders in de buik) en het in contact staan met deze gevoelens en deze inbrengen in verbinding met een ander, is wat ons betreft de sleutel naar een gelukkig leven én een gelukkige relatie. Een speciale vorm van emotioneel lichaamswerk is de energetische body drum release

Energiewerk
Als de energie in onszelf stromend is, we geaard zijn én in verbinding/alignment met ‘boven’, dan stroomt er een energie van onvoorwaardelijke liefde door ons heen die helend kan zijn. Als wij samen zijn, versterken wij dit bij elkaar. Wij fungeren dan als doorgeefkanalen en deze energieoverdracht kan van alles initiëren en triggeren. Dat wat zich dan laat zien, gaan we mee werken en zo kan diepe heling plaatsvinden. Dit proces vindt vanzelf plaats als jullie in ‘ons veld’ aanwezig zijn en verdiept de oefeningen die jullie doen. Soms zetten we het actief in, bijvoorbeeld als er tijdens een oefening een blokkade vast lijkt te zitten of om je te helpen meer aanwezig te zijn in je lichaam. Als je het goed vindt, kunnen we je dan aanraken en zo de energie gericht doorgeven.

Ademwerk
Ademen is medicijn en daarom zetten we dit op verschillende manieren in tijdens het retreat. Je adem houdt je in het hier en nu. Tijdens een raking helpt het ‘er doorheen ademen’ om bij het gevoel te blijven en deze te ontladen in plaats van vast te zetten. Vaak doen we een verbonden ademsessie waarmee je vastzittende emoties en trauma’s kunt ontladen en diep in jezelf kunt thuiskomen. 

Traumawerk
Met traumawerk gaan we ervan uit dat de triggers die je nu in je leven ervaart, hun oorsprong vinden in pijn die je in het verleden hebt opgelopen. Via traumawerk maken we contact met deze oude pijn en ontladen deze, zodat de vastgezette energie weer kan gaan stromen en de wond heelt. 

Core Wounds Release
Dit is een individuele werkvorm waarbij we via een opstelling jouw wonden en trauma’s een plek geven die ten grondslag liggen aan de uitdagingen die je nu in je leven ervaart (en in je liefdesrelatie). Deze wonden gaan we helen, we doorbreken de patronen die door deze wonden zijn ontstaan en we leren je hoe je met triggers in je dagelijks leven om kunt gaan om zelf dit helingsproces verder voort te zetten. Op de website van Lieske kun je meer lezen over deze werkvorm.

Relatiecoaching
Ondanks dat wij niet werken vanuit reguliere relatietherapie of relatiecoaching, hebben we hier wel veel ervaring mee opgedaan en is dit geïntegreerd in de werkvormen die wij inzetten. Ook tussendoor zullen we daar wat past jullie begeleiden bij gesprekken of tips en tools meegeven. Onze audio-trainingen ‘Heel jezelf’ en ‘Heel je relatie &seksualiteit’, krijgen jullie gratis bij deelname aan het retreat en bevatten alle tools die jullie nodig zouden kunnen hebben om ook na het retreat verder te bouwen aan een geweldige relatie. 

Zweethutceremonie
De zweethutceremonie is een oeroud helings- en reinigingsritueel en voor ons een geweldige tool om jullie proces te verdiepen en in te integreren. Het is meer dan alleen zweten, het draagt bij aan overgave, loslaten, doorbreken van patronen en integratie van jullie heling en processen. De vorm die wij inzetten is uniek, zowel hoe wij het vormgeven qua ceremonie en inhoud als ook de kleinschaligheid. Jullie zitten alleen met ons in de hut en dat zorgt ervoor dat het alleen draait om jullie en het medicijn van de stenen volledig aan jullie toekomt. Lees meer over de zweethutceremonie >>

Light-of-Soul-ceremonie
In ceremonievorm delen wij met jullie graag (meestal in lage dosis) één of meerdere plant spirits/teachers die bijdragen aan verdieping van jullie proces en het verder openen van jullie harten. 

Privé relatieweekend – ervaringen 💕

Wat een prachtige 3 dagen waren het en wat hebben we (ik praat ook even voor mijn lief) het fijn gehad en veel geleerd. En wat een tranen zijn er ook gevloeid, van pijn, verdriet, herkenning maar uiteindelijk ook vooral weer van liefde en saamhorigheid 🥰 Andrew & Lieske gaven ons meteen het gevoel onszelf te kunnen zijn en daardoor durfden we onszelf al vanaf het begin kwetsbaar op te stellen.

En het gaat nog door in zoveel kleine stukken en ook de nazorg is fantastisch! Hierdoor leren we nog zoveel meer omdat je in het gewone leven weer tegen zoveel dingen aanloopt waarbij je vraagtekens zet en zij zijn er dan gewoon ook nog steeds. Hoe geweldig is dat?! We zijn ontzettend dankbaar dat wij hen hebben mogen leren kennen en zij ons zoveel van hun moois mee konden geven op zoveel vlakken en op zoveel manieren. Op precies de goeie momenten een hand, een treffende aanvulling in woorden, een aanreiking in zijn, geuren, cleansing noem het maar op….✔️💜

Ik voel enorm de behoefte om deze voor ons zeer speciale zielen omhoog te liften want dat verdienen ze 🙏🏼💝
Ik kan het niet anders zeggen…
They are gifted with so much love to share and heal you❣️
Dank, dank, dank voor hoe jullie ons gedragen hebben al wat jullie voor ons doen🙏🏼💖

Wij gaan mede door hun inzet, kennis en liefde weer vol vertrouwen en zin samen verder op ons interessante en bijzondere liefdespad. Dankbaar, blij en gelukkig voor dit levens veranderende retreat!

En bij deze wensen we ook voor jullie nog heel veel moois en liefdevols op jullie pad en ook dat jullie nog meer mooie zielen mogen helpen zoals jullie ons hebben mogen helpen.
We love you💖🙏🏼💖 En ook van mijn vent weer en wat ben ik allemachtig blij dat ik dat weer tot in m’n tenen voel🥰🙏🏼💜

Merel & Boudewijn

3 dagen diep gaan onderzoeken en ontdekken, een hele reis afgelegd, het mannelijke met het vrouwelijke samen. Maar vooral liefde voor mezelf mogen ontdekken in alle lagen en facetten en daar komt het toch op uit. Mooie spiegels mogen zien. Naar voren stappen. Het vuur en de hitte omarmd en verankerd, dapper en stevig nu weer verder.

Grote dank ook aan jullie voor jullie plek en zijn en onze bijzondere reis met elkaar die zeker niet simpel was, ook namens mijn man.

J & E

Lees hier alle ervaringen met onze healing lovers retreats.

Praktisch over het retreat

Locatie
Onze driedaagse retreats vinden plaats in Zeeland, op de Kunstwei te Wolphaartsdijk (naast Goes), in de grijze yurt en de laatste dag op de zweethutplek.

Overnachting & verzorging
Jullie slapen beide nachten romantisch met z’n tweeën in de yurt.
Wij verzorgen elke dag een gezonde biologische reinigende home-made maaltijd. Ook zorgen wij voor thee, (gefilterd) water, fruit en gezonde tussendoortjes.
Vanwege de ceremonies op de tweede en derde dag en het diepe proceswerk, adviseren we om verder niet of alleen licht te eten.

Beschikbare data
In de oneven weken hebben wij vaak ruimte op donderdag, vrijdag en zaterdag.

Deze data hebben wij nog vrij in de komende periode:
3,4 februari (bezet)
2, 3 maart (bezet)
16, 17, 18 maart (bezet)
30, 31 maart, 1 april (bezet)
13, 14, 15 april
23, 24, 25 april
11, 12, 13 mei
27, 28, 29 mei (bezet)

Andere data in overleg mogelijk.

Investering
Wat jullie ontvangen:

  • Onze onbeperkte begeleiding tijdens het retreat. 
  • 2 overnachtingen in de yurt.
  • Op alle dagen een biologische gezonde home-made maaltijd. 
  • Plantmedicijnceremonie.
  • Zweethutceremonie.
  • Onbeperkte nazorg na het retreat via app, mail en bellen. 
  • Audio-training ‘Heel jezelf’ t.w.v. €222,-.
  • Audio-training ‘Heel je relatie & seksualiteit’ t.w.v. €333,- (vanaf 1 mei 2023).

Voor alle aandacht, tijd en energie die wij jullie geven en de kosten die wij maken, ontvangen wij graag €1888,-.

Mocht dit bedrag de enige belemmering voor jullie zijn en voelen jullie verder een ‘ja’, dan nodigen wij jullie alsnog van harte uit om contact op te nemen. Wellicht komen we tot een andere uitwisseling die ook kloppend voelt voor ons allemaal. 

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00